Actee

Dansko podjetje Actee je bilo ustanovljeno leta 2010. So specializirani za igre učenja na delovnem mestu, ki ciljajo na organizacijski razvoj.

Skupaj z univerzami, svetovalnimi podjetji in končnimi uporabniki sodelujejo in razvijajo široko paleto orodij, s čimer izpolnjujejo zahteve strank.

Njihova svetovno priznana platforma Actee, omogoča računalniške simulacije na temo upravljanja sprememb.

Zakaj Actee?

Platforma Actee odpira svet izmenjave znanja na svetovni ravni z vrsto orodij za oblikovanje učnih procesov in iger, ki ustrezajo vašim potrebam, ambicijam in ciljem.

Učenje, ki temelji na igrah

Actee omogoča učenje upravljanja sprememb skozi igro. Ker ima vsaka sprememba ali projekt svoj življenjski cikel, je tudi Actee Cycle igra zasnovana tako, da prikazuje obnašanje ljudi in njihove reakcije na izbrane odločitve v ciklu posamezne spremembe.

Igre temeljijo na več kot 20 različnih teorijah upravljanja sprememb in človeškega obnašanja, ki vplivajo na sam potek igre in prikazujejo številne izzive današnjega poslovnega sveta.

Igra je sestavljena iz več poglavij. Poglavja si lahko logično sledijo skozi en projekt oziroma spremembo ali pa vsako poglavje predstavlja svoj izziv za igralce (odvisno od izbrane igre). Igra ob vsaki zaključeni akciji ponuja opis dogajanja in kratke razlage v obliki izsekov iz različnih teorij upravljanja sprememb in obnašanja ljudi. Vsak karakter, ki se kakorkoli odzove na igralčevo akcijo pa poda svoje novo mnenje ali občutje in s tem igralcu razkrije svoj pogled na trenutno situacijo.

Actee partnerji

Med Actee-jevo globalno mrežo moderatorjev, trenerjev, svetovalcev in strokovnjakov, je PDiVizija d.o.o. v Sloveniji trenutno edino podjetje s certificiranimi Actee partnerji v regiji.

Blagovne znamke po svetu, ki uporabljajo platformo Actee