logo desktop
Menu Close
Menu Close

Uvajanje sprememb: agilnost kot vaš univerzalni ključ

V petek 25. Novembra te vabimo, da se udeležiš HR&M konference, kjer bo Peter Dolenc osvetlil faze procesa uvajanja velikih sprememb skozi strukturiran proces po metodi Prosci ADKAR.

Gre za k rezultatom usmerjen pristop k upravljanju sprememb, ki temelji na preprosti resnici: spremembe v celotnem podjetju se dogajajo pri eni osebi naenkrat. 

Skupaj z  Matejo Tišler, direktorico upravljanja s kadri v Ljubljanskih mlekarnah, bosta predstavila dobre prakse v Ljubljanskih mlekarnah na področju uvajanja sprememb s priporočili vključevanja zaposlenih, komunikacijo ter podporo managementa. 

Predstavljene bodo strategije in orodja za vodenje posameznikov skozi spremembe, kot so na primer uvedba novega informacijskega sistema, sprememba kulture vodenja ali pripojitev k drugi organizaciji. Demonstrirane bodo metode premagovanja ovir na poti sprememb. 

Mateja in Peter bosta govorila tudi o aktivnostih in ključni vlogi agilnega HR, ki ga ima pri implementaciji spremembe organizacijska kultura.

Pridružite se nam v petek  25. 11. 2022 ob 9:00 uri na HR&M konferenci v Lipici!

Predavanje bosta vodila Mateja Tišler, direktorica upravljanja s kadri v Ljubljanskih mlekarnah in Peter Dolenc, Prosci inštruktor upravljanja sprememb

Peter Dolenc ima več kot 15 let izkušenj z izvajanjem projektov, uvajanjem novih produktov, konceptov in rešitev ter vodenjem in razvojem timov. Uspešno je vodil transformacijo v več slovenskih podjetjih, kjer je kot glavno kompetenco vedno uveljavljal zmožnost podjetij za sprejemanje, uvedbo in izvajanje sprememb. V mednarodnih korporacijah Microsoft in Oracle je bil zadolžen za uvajanje novih konceptov na lokalnem nivoju in njihovi uveljavitvi na slovenskem trgu. Specializiran je za projektno vodenje tako po klasičnih kot tudi agilnih metodah projektnega vodenja, ki jih uspešno nadgrajuje z metodologijo upravljanja sprememb Prosci in modelom za osebno spremembo ADKAR. S svojim podjetjem PDiVizija d.o.o. in blagovno znamko Change2Value, je ekskluzivni partner podjetja Prosci®, vodilne svetovne metodologije upravljanja sprememb za regijo Balkana. 

Mateja Tišler, z 20-letnimi izkušnjami na kadrovskem področju, v Ljubljanskih mlekarnah 5. leto vodi ekipo 12 ljudi, s področja kadrov, splošnih zadev ter varnosti in zdravja, ki skrbijo za 600 zaposlenih. Kadrovsko strategijo vključevanja in povezanosti uresničuje z zgledom svojemu timu, ki rešitve za izboljšanje črpajo iz strokovnega znanja in pristnega stika z zaposlenimi ter hkrati navdihujejo za visoke cilje, širijo obzorja, vnašajo spremembe, so inovativni, razvijajo sodobna orodja ter tako podpirajo uspešnost podjetja. V letu 2022 je prejela naziv Kadrovski Manager leta 2022, ki ga podeljujeta GV Planet in Slovenska kadrovska zveza. Vidnejši projekti, s katerimi je spodbudila pozitivne spremembe in razvoj kadrov v podjetju so »Moč je v povezovanju«, za katerega so Ljubljanske mlekarne prejele nagrado »Mega navdih 2022«, Mlekarska akademija, »Connect & Grow, LM Caffe, Programi voditeljstva, Talent Pool in drugi. V ospredje postavlja grajenje kulture integritete, odprtega voditeljstva, pristnih odnosov, dialoga, transparentnosti, vključevanja in pogumnega odločanja, ki temelji na vrednotah podjetja Ambiciozno, Zavzeto in »Na preprost način«.

Datum

25 Nov 2022
Expired!

Čas

9:00 am

Lokacija

Lipica
Lipica

Organizator

organizator

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja