Innovation360

Skupina Innovation360 je bila ustanovljena leta 2015 v Stockholmu. Poslanstvo skupine je pomagati organizacijam po vsem svetu oceniti in okrepiti svoje inovacijske sposobnosti za trajnostno rast in dobiček.

Za soočanje z največjimi izzivi človeštva v vse bolj zapletenem in negotovem svetu so potrebne agilne organizacije, ki so sposobne spremeniti prihodnost na bolje.

Innovation 360 Group s svojo metodologijo in orodji pomaga organizacijam izostriti njihove inovacijske zmogljivosti, ustvariti in ponovno inovirati svoje vrednostne predloge ter pospešiti globalne projekte z inovativno strategijo, poslovnim in organizacijskim razvojem.

Zakaj Innovation360?

Inovativna sposobnost je osrčje agilnosti. Zato Innovation360 ponuja vrsto storitev zmožnosti upravljanja inovacij, ki temeljijo na dokazih. Organizacijam pomagajo vzpostaviti prilagodljivi inovacijski proces in spodbujati kulturo inovativnosti.

  • Metodologija, ki temelji na 100 letih strokovnih raziskav in trenutnem razmišljanju o upravljanju inovacij. Potrjena s stotinami inovacijskih projektov.
  • Na globalnem trgu so prisotni z 250 strokovnjaki za inovacije v 45 državah
  • S 360° podatki iz +5000 organizacij v 105 državah, njihova globalna zbirka podatkov, ki je na voljo v vseh glavnih jezikih, postavlja nov standard v upravljanju inovacij
  • orodja so razvita z namenom reševanja resničnih poslovnih problemov.

Napredna programska oprema za inovacije

Največja zbirka podatkov o inovacijah na svetu

Zmogljiv povezovalni mehanizem, pomaga zagotoviti, da je celotna strategija organizacije usklajena z vodstvom, temeljnimi zmogljivostmi in kulturo.

Patentiran ocenjevalni okvir

Z ocenjevanjem notranjih in zunanjih deležnikov, se pridobi celovit vpogled v organizacijo in njen položaj na trgu.

Platforma Ideation360

Ponuja sistem za upravljanje inovacij od ideje do komercializacije.

Innovation360 partnerji

Innovation360 gradi globalno skupnost zmogljive mreže strokovnjakov in svetovalcev za inovacije, ki sodelujejo v skupnem okviru in jeziku za spodbujanje inovacij v različnih disciplinah.

V sodelovanju z licenciranimi izvajalci po vsem svetu ponujajo svoje storitve v vedno več državah, kot so ZDA, UK, Italija, Francija, Švica, Danska, Norveška, Švedska, Nemčijo, Belgijo,… in sedaj tudi v Sloveniji.