Leadership Pipeline

Vodstveni lijak (The Leadership Pipeline) prvi ponuja načela identificiranja in izgradnje učinkovite agilne strukture, ki omogoča doseganje trajne konkurenčne prednosti skozi delo ljudi.

Definira kritične prehode v smislu poslovnih vrednot, razporejanja časa in spretnosti s katerimi se soočajo vodje, ko iz strokovnjaka napredujejo v vodjo ali iz vodje v vodjo ljudi. Definira pričakovan nivo rezultatov za vsako vodstveno vlogo v organizaciji in je prilagojen, tako da podpre poslovni model in organiziranost vaše organizacije. 

Zakaj Leadership Pipeline?

Velik delež podjetij iz seznama Fortune 500 uporablja Leadership Pipeline rešitve kot glavno platformo za izbiro in rast vodij na vseh položajih.

Leadership Pipeline je eden od najvplivnejših modelov za vodenje v zadnjih 20 letih.

Glavne značilnosti metodologije Leadership Pipeline:

CELOVITOST

NASLAVLJANJE PREHODOV

MERLJIVOST

Analiza nam pokaže koliko znanja in spremembe so udeleženci sprejeli in koliko sprememb se je po nekaj mesecih od programa zares obdržalo. Spremembe pri posameznikih merimo v: 

  • Znanju
  • Odnosu 
  • Vedenju 

Test se opravi 3x: 

  • pred treningom, 
  • kot takojšnje spremljanje po treningu 
  • 3-6 mesecev po treningu, kar vodi do trajnostnega učinka.  

PRILAGODLJIVOST

Treningi

Treningi se delijo na 2 sklopa. Vsak od njih pa naslavlja predvsem prehode in napredovanja zaposlenih po organizacijski hierarhiji.  

Treningi za vodje:

Treningi za specialiste:

Kako izgleda izobraževalni dan?

Gre za premišljeno načrtovane in preizkušene treninge, ki omogočajo udeležencem, da se analizirajo svoje obnašanje in deli, se naučijo novih pristopov in jih znajo čim bolje aplicirati v realni vsakdan. Trening je razdeljen v module, vsak naslavlja določeno problematiko ali izziv.  

Leadership Pipeline partnerji

Visokokvalificirani, večkulturni in večjezični Leadership Pipeline svetovalci po vsem svetu, podpirajo globalne stranke.

Akademski partnerji Leadership Pipelina