Dodajamo vrednost

Podjetje PDiVizija d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2014. Izkušena ekipa, ki se je kalila na vodstvenih in operativnih delovnih mestih različnih industrij, je spoznala, da vse preveč podjetij v ospredje postavlja tehnološke zmogljivosti in operativne sposobnosti, ki niso direktno povezane s ključno komponento vsakega podjetja – lastno dodano vrednostjo.

Kot ključno zmogljivost podjetja vidimo njegovo sposobnost, da prepozna in izvede potrebne spremembe, ki jih narekuje spreminjajoče se poslovno okolje, nove tehnologije in spremenjeni poslovni modeli.

Tako se je leta 2019 rodila blagovna znamka Change2Value pod katero združujemo aktivnosti in znanja na področju upravljanja sprememb, upravljanja inovacij in vodenja.

Ponašamo se kot generalni Prosci partner za regijo Balkana, ki nudi javne programe za pridobitev svetovno priznanih certifikatov upravljanja sprememb ter izobraževanja in svetovanje po naročilu podjetij.

Kot edini v regiji se ponašamo z dvema najvišjima stopnjama certificiranja na področju upravljanja inovacij po danski metodologiji Innovation 360.

In kot generalni partner za regijo Balkana zagotavljamo intenzivne treninge in storitve za uspešno tranzicijo zaposlenih v vodje in vodij v managerje po švedski metodologiji Leadership Pipeline.

PDiVizija je ustanovni član združenja evropskih Prosci partnerjev CCB.networka. Člani aktivno sodelujemo in skupno izvajamo storitve za mednarodna podjetja, ki poslujejo na evropskem kontinentu. V okviru združenja sooblikujemo skupnost managerjev sprememb kjer se lahko vsi certificirani managerji sprememb povezujejo, pridobivajo nova znanja, delijo izkušnje in ostajajo v stiku z novostmi.

Člani ekipe

Tjaša Tomšič

Direktorica operative, certificirana Prosci managerka sprememb in svetovalka upravljanja sprememb

Je izkušena vodja projektov, projektne pisarne in strateških projektov. Poleg bogatih izkušenj iz projektnega vodenja, je njeno področje dela tudi uvajanje sprememb v podjetja. Njene izkušnje segajo v področja IT, retaila, kadrovskih projektov, idea management, logistike, nastanitev, gostinstva, wellnessa in drugam. Na svoji poslovni poti je sodelovala z različnimi podjetiji, tako z malimi kot tudi mednarodnimi korporacijami. Njeni projekti so v podjetjih pomenili korenite spremembe v procesih, kulturi in delovanju. Kot direktorica operative podjetja PDiVizija d.o.o. z blagovno znamko Change2Value, s svojim znanjem pomaga podjetnikom, vodjem, vodjem projektov in podjetjem pri projektnem vodenju upravljanju sprememb.

Peter Dolenc

Lastnik in direktor podjetja, certificiran Prosci inštruktor, svetovalec upravljanja sprememb in aktivator sprememb

Peter Dolenc ima več kot 15 let izkušenj z izvajanjem projektov, uvajanjem novih produktov, konceptov in rešitev ter vodenjem in razvojem timov. Uspešno je vodil transformacijo v več slovenskih podjetjih, kjer je kot glavno kompetenco vedno uveljavljal zmožnost podjetij za sprejemanje, uvedbo in izvajanje sprememb. V mednarodnih korporacijah Microsoft in Oracle je bil zadolžen za uvajanje novih konceptov na lokalnem nivoju in njihovi uveljavitvi na slovenskem trgu. Specializiran je za projektno vodenje tako po klasičnih kot tudi agilnih metodah projektnega vodenja, ki jih uspešno nadgrajuje z metodologijo upravljanja sprememb Prosci in modelom za osebno spremembo ADKAR. S svojim podjetjem PDiVizija d.o.o. in blagovno znamko Change2Value, je ekskluzivni partner podjetja Prosci®, vodilne svetovne metodologije upravljanja sprememb za regijo Balkana.

Želimo, da vsako podjetje prepozna svojo vrednost in se začne zavedati, kako pomembno je upravljanje sprememb in kaj vse z dobrim uvajanjem sprememb organizacija pridobi.

Prilagojene rešitve za vaše potrebe

Dodajamo vrednost s povezovanjem poslovne vizije vašega podjetja s poslovnimi zmogljivostmi vaše organizacije.

Vsakemu želimo ponuditi najboljšo možno izkušnjo, zato vam pripravimo načrt, ki bo pisan na kožo posebaj za vas.

Kot podlago znanja upravljanja sprememb uporabljamo svetovno vodilno metodologijo Prosci, ki temelji na več kot 20 let raziskav in se vsaki 2 leti posodablja. Prosci metodologija je dodobra preizkušena v praksi po celem svetu.

Celovitost naše ponudbe zadotavljajo storitve poslovnih analiz, izobraževanja, izgradnja notranjih kompetenc in svetovanja podjetjem na področju upravljanja sprememb.