PROSCI®

Podjetje Prosci je bilo ustanovljeno leta 1994. Je svetovno vodilno podjetje na področju upravljanja sprememb.

Prosci metodologija temelji na 20 let znanstvenih raziskav, ki jih uspešno združuje s potrebami človeške plati organizacijskih sprememb. Rezultat je ciljno usmerjena rešitev, katere fokus je doseganje željenih rezultatov sprememb v projektih in izgradnja notranje sposobnosti podjetja za uveljavljanje sprememb.

Raziskave podjetja Prosci na področju upravljanja sprememb, ki so tudi največja tovrstna raziskava na svetu, služijo kot osnova za orodja, metodologijo in izobraževanja, ki so jih razvili v podjetju. Različni programi in izobraževanja temeljijo na različnih vlogah, ki jih imajo posamezniki v podjetju v času uveljavljanja sprememb.

Zakaj Prosci?

Uspešna podjetja se nenehno spreminjajo. Če želijo izkoristiti ugodnosti sprememb morajo opolnomočiti vsakega zaposlenega pred, med in po spremembi. Zato se orodja in metodologije Prosci osredotočajo na plat sprememb ljudi.

Zakaj se Prosci razlikuje od drugih?

Najboljši pristopi testirani v praksi

Ponuja vam dostop do največje svetovne skladovnice raziskav o upravljanju sprememb, ki temelji na izkušnjah in spoznanjih več tisoč vodij upravljanja sprememb v dvajsetih letih.

Kompetenca trajnostnih sprememb

Prosci vam s ponudbo učenja preko spletnih seminarjev, vadnic in ostalih pripomočkov pomaga, prilagajati se vedno novim izzivom.

Modeli in orodja, ki so lahka za uporabo

Preprosti modeli in orodja ponujajo pristop, z takojšnjo uporabo vašega znanja o upravljanju sprememb.

Izkušeni in predani

Kot vodilni strokovnjaki za upravljanje sprememb vam lahko pomagajo kar najbolje izkoristiti vaše organizacijske spremembe.

Metodologija, usmerjena v rezultate

Konkretna merila in jasno opredeljeni cilji olajšajo merjenje uspeha vaših pobud za spremembe.

Programe izvaja po celem svetu

Prosci ima pisarne v ZDA, Kanadi, Avstraliji, Mehiki, Čilu, Španiji, Braziliji in Kolumbiji s partnerji v več kot 50 državah po celem svetu.

Prosci partnerji

Partnerji združeni v Global Affiliate Network omogočajo usposabljanje in strokovno znanje, ne glede na to, kje na svetu ste. Prosci zagotavlja stalno podporo in razvoj na inštruktorski in organizacijski ravni, s čimer zagotavlja, da partnerji ostanejo na tekočem s Proscijevim pristopom in osredotočenostjo na stranke.

PDiVizija d.o.o. je generalni Prosci partner za celotno regijo Balkana.

Blagovne znamke po svetu, ki zaupajo podjetju Prosci