Sveži pristopi k razvoju vodij in zaposlenih

Pri podjetju PDiVizija in znamki Change2Value se trudimo zagotoviti najboljšo možno izkušnjo. Kot ključno zmogljivost podjetja vidimo njegovo sposobnost, da prepozna in izvede potrebne spremembe, ki jih narekuje spreminjajoče se poslovno okolje, nove tehnologije in spremenjeni poslovni modeli. 

Tako se je leta 2019 rodila blagovna znamka Change2Value pod katero združujemo aktivnosti in znanja na področju upravljanja sprememb, upravljanja inovacij in vodenja.  

Zakaj PDiVizija in Change2Value

V regijo prinašamo sveže in napredne produkte ter najbolše prkase razvitejših trgov skandinavije in Amerike.  

Zaupajo nam podjetje Prosci, Innovation360 in Leadership Pipeline Institute, ki so svetovni vodilni ponudniki znanja s svojih področij.  

Ponašamo se kot generalni Prosci partner za regijo Balkana, ki nudi javne programe za pridobitev svetovno priznanih certifikatov upravljanja sprememb ter izobraževanja in svetovanje po naročilu podjetij.

Kot edini v regiji se ponašamo z dvema najvišjima stopnjama certificiranja na področju upravljanja inovacij po danski metodologiji Innovation 360. 

In kot generalni partner za regijo Balkana zagotavljamo intenzivne treninge in storitve za uspešno tranzicijo zaposlenih v vodje in vodij v managerje po švedski metodologiji Leadership Pipeline.

Rešitve

Leading Others

Leading Leaders

Poučen
Team Building

Change management
za vodjo

Change management
za zaposlene

Temelji Change
managementa

Naši članki

Orodja

ADKAR eBooks

ADKAR eBooks Your success is our top objective. By now you’ve been exposed to the Prosci ADKAR® Model. It’s time to learn more about the building blocks

Piše: Tjaša Tomšič - change2value
Članki

Kaj je bilo prej: Kura ali jajce?

Piše: Tjaša Tomšič Finančne spodbude, vavčerji, krediti, sredstva… vse namenjeno digitalizaciji. Ampak HA, tukaj smo. Kaj je bilo prej? Potreba ljudi po digitalizaciji ali vsiljevanje

Pošlji povpraševanje

Mnenja naših strank